Home

Geniet uw zomervakantie in de bergen van Montafon!

Wat de Montafoner met zijn gasten deelt is de liefde voor de natuur en de verbondenheid met de regio Silvretta Montafon. Zo hebben de bewoners ‘hun’ dal verstandig gebruikt en dit kleine juweeltje in haar natuurlijke staat weten te behouden. Appart Gastauer ligt in dit uniek culturele en natuurlijke landschap. Wij nodigen u van harte uit om ook een ‘Montafoner’ te worden en voor een tijdje één van de mooiste regio’s in de Alpen uw thuis te mogen noemen in één van onze 30 exclusieve design suites. Een gevarieerde vakantie op het hoogste niveau, zowel in de zomer als in de winter.

Wij hopen u snel een keer bij ons te mogen begroeten met de woorden “welkom thuis”!

Uw Appart Gastauer Team

Nicole-768x1024
Nicole Schulte
Inlichtingen en reserveringen

DSC01510-683x1024
Bernadette Burtscher
Gastvrouw

Uw appartement in Appart Gastauer nu standaard inclusief het BergePLUS programma!

Elk familielid stelt zijn eigen BergePLUS programma samen en ontdekt Montafon onder begeleiding van een professionele gids. (E) -Mountainbiken, kinderanimatie, lama trekking, klimmen of wandelen – Montafon biedt voor elk wat wils.

Alle activiteiten zijn volledig gratis voor onze gasten. U bespaart maar liefst € 15, – tot € 75, – per activiteit, per persoon.

U kiest een van onze mooie ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en wij bieden de perfecte uitvalsbasis voor uw zomervakantie.

  • Gratis sportactiviteiten inclusief uitrusting
  • Kinderanimatie
  • Zomer-Familievakantie in de bergen van Montafon

Naar alle arrangementen met het BergePLUS programma

arragement-foto-voorbeeld