Mountainbike en E-bike

Biker-Paradijs in Montafon

Op het uitgebreide fietsnetwerk met een breed scala aan mountainbikeroutes en gezinsvriendelijke panoramatours kunt u op een bijzondere manier van de natuur genieten.

En wie ‘s avonds nog genoeg energie over heeft kan nog “een rondje draaien” op een van de verlichte fietspaden. 28 Goed gemarkeerde (mountain) bikeroutes worden beschreven op www.silvretta-montafon.at.

Zo is er de blauwe panoramische tour (eenvoudig, geschikt voor de beginner en voor familietours). Of rood voor de ervaren bikers (bijvoorbeeld , de smokkelaar tour op Schlapiner juk ) en zwart voor de echte meesters met uithoudingsvermogen (bijvoorbeeld de Piz Buin – tour). Maar het hoogtepunt voor elke hardcore biker vertegenwoordigt de M3, een extreme marathon van 113,5 km lang met een totaal hoogteverschil van meer dan 3500 meter. Sommige routes kunnen ook worden gereden met een E-bike, die verhuurd worden bij sportzaak Harry Sport direct gelegen naast Appart Gastauer . De goede infrastructuur met oplaadpunten en service rond maakt St. Gallenkirch de E-bike vakantiebestemming!

Al onze gasten krijgen 10% korting op alle fietsverhuur bij Sport Harry. E-bikes graag 1 dag van tevoren reserveren.

Berge Plus
Als gast van Appart Gastauer kunt u volledig gratis deelnemen aan alle activiteiten van het BergePLUS-programma (m.u.v. maaltijden).